top of page

Ліга студентів АПУ в рамках проєкту «Реформа юридичної освіти» долучається до обговорення ЄФВВ-2020

03.07 студенти-правники складали Єдине фахове вступне випробування з права, яке визвало неабиякий резонанс! Більшість абітурієнтів наголошують, що «тести мали підвищений рівень складності».


📌Ми закликаємо, як студентство, так і компетентних представників органи в галузі освіти до відкритого та конструктивного діалогу!


📌Студентство, просимо вас чітко та аргументовано висловитись щодо яких питань та з яких блоків ЄФВВ виникають найбільші суперечності!

Зробити це можна за посиланням: https://forms.gle/VdgQV6nLeDJmgCsm7


📆Дедлайн заповнення - 23:59 07.08


На нашу думку, підвищення складності завдань на правничому ЗНО досить опосередковано впливає на якість освіти вцілому, адже процес покращення освітніх послуг довгий та складний. Через це студенти, які не отримали якісної освіти в свій час стають тою ланкою, яка у всіх сеансах програє. Бо лише після 4 років навчання на бакалавраті та після проваленого ЄВФФ студент розуміє, що колись обрав не той ЗВО. Таким чином він, витративши свій час та часто кошти - платить за помилки держави у питаннях забезпечення якості освіти.

При цьому ми вважаємо, що ЗНО повинне бути обов’язковою вимогою для вступу на ОР Магістра.


Закликаємо конструктивно підходити до цієї ситуації як студентство, так і викладачів, юристів-практиків, укладачів тестових завдань та компетентні органи!

За результатами опитування Ліга студентів підготує офіційну позицію щодо ЄФВВ. Кожна відповідь буде ретельно проаналізована!


І віримо, що голос студентства буде почутий!

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page