top of page

Представлення проєкту в Одесі


Чи важливе для вас «живе спілкування»?


Для команди проєкту «Реформа юридичної освіти» - це невід’ємна складова!

Нещодавно, на VI All-Ukrainian IT-Law School в м. Одеса відбулась презентація проєкту! Саме там студенти та спікери долучились до обговорення важливої для усіх стейкхолдерів освітнього процесу теми. Дякуємо Одеському осередку Ліги студентів АПУ за допомогу!

Відтак, якщо ви відвідуєте заходи Ліги студентів Асоціації правників України можете бути впевненими, що неодмінно дізнаєтесь більше про проєкт «Реформа юридичної освіти» та зможете запитати про усе, що вас хвилює!


Нагадуємо, що до 06.12.19 триває соціологічне опитування студентів-правників щодо найболючіших питань сучасної юридичної освіти.


Для того, щоб пройти опитування потрібно: 1. Бути студентом-правником 2. До 06.12.19(включно) надіслати нам свою пошту будь-яким зручним способом (через Офіційний сайт , через Instagram/ Messenger Facebook або просто написати нам на reform@ligauba.org.ua) 3. Пройти анонімний тест за посиланням, що ми надішлемо.

Опитування є цілком анонімним, а використання пошти необхідне лише задля аутентифікації та попередження випадків фальсифікації.


Спільними зусиллями зробімо голос студентства почутим!

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page